top of page

WORDT GESTEUND DOOR EEN COACH DIE HETZELFDE PAD
HEEFT BEWANDELD.

Meerdere keren zal je opgemerkt hebben dat er uit eigen ervaring en empathie gesproken word...

Er is dan ook niets minder waar.​ 
 
Op 16-jarige leeftijd bereikte mijn gewicht een recordhoogte van 113 kilogram. Doodongelukkig was ik al een tijd bezig om af te vallen, maar zonder succes.
 
Net als velen zat ik vast in de eindeloze lus van mislukte leefstijl pogingen. Ik sneed mijzelf in de vingers door constant op zoek te zijn naar snel resultaat, waardoor ik continu afhaakte van mijn plan.
 
In deze tijd was het moeilijk om niet vast te lopen in de denkwijze om anderen de schuld te geven van mijn strijd met afvallen. Maar als ik dat had gedaan, had ik niet bereikt wat ik nu heb.

Door te accepteren dat verandering aan mij was, was ik in staat om mijn strijd om te zetten in een doel. Alleen op deze manier kunnen wij het roer omgooien.
 
Door mijn eigen transformatie kreeg ik niet alleen inzicht in een betere fysieke toekomst, maar vond ik ook mijn roeping en passie.
 
Anderen kunnen helpen hun leefwijze te veranderen op een authentiek, medelevend niveau door in essentie mijn eigen strijd te delen - dat is iets waar ik oprecht dankbaar voor ben om te kunnen doen op een dagelijkse basis. 
 
Als ik door middel van mijn passie op welke manier dan ook mensen kan inspireren, motiveren of helpen die door hun eigen strijd gaan, heb ik weer een nieuwe stap gezet richting het behouden van mijn ultieme doel. 
 
Net zoals ik, is het aan jou om naar je strijd te handelen. Sommige mensen zitten hun hele leven vast in de cyclus van anderen de schuld geven. Jij, en jij alleen, hebt de kracht om ernaar te handelen en je ware motivatie achter jouw ultieme doel te vinden.
 
Laat mij jou bijstaan in het vinden van deze motivatie en jouw ultieme doel om langdurig resultaat te behalen.

Thirteen logo small black copy_edited_ed
Personal Trainer Hilversum Rico van der Tak Thirteen Personal Coaching
001
Thirteen Personal Coaching | Personal Training Hilversum & 't Gooi
Personal Trainer Hilversum Rico van der Tak Thirteen Personal Coaching

EEN BLOG GEDREVEN
OM JOU TE HELPEN.

Wij weten dat zelfeducatie één van de belangrijkste onderdelen is tot het ontwikkelen van je zelfbewustzijn. Laat dit als stimulans dienen en lees je in over alles omtrent training, voeding, mindset en herstel.

EEN LAATSTE OPMERKING...

Krijg de coaching, ondersteuning en begeleiding die je verdient. Wordt geholpen om de controle over je lichaam
te krijgen terwijl je wordt ondersteund door een ongekende verantwoordelijkheid, stimulans, community, tools en strategieën om je resultaten voor altijd te behouden.
 
Word het volgende succesverhaal door vandaag nog contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Spotify - grijze cirkel
bottom of page