top of page
  • Foto van schrijverRico van der Tak

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) in Hilversum

Ervaar jij:


- Stress en/of burn-out verschijnselen?

- Hormonale problemen?

- Vermoeidheid en weinig energie?

- Een onregelmatige stoelgang?

- Huidproblemen?

- Spijsverteringsproblemen?

- (Vage) Pijnklachten?


Met de EMB Bloedtest creëeren wij inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen zorgen voor je klacht(en) of als algehele gezondheidscheck.


EMB Bloedtest Hilversum
De EMB bloedtest, oftewel de Energetisch Morfologische Bloedtest is een testmethode om via een vingerprik (capillair) bloed af te nemen.

WAT IS EEN EMB-BLOEDTEST?


De EMB-bloedtest, oftewel de Energetisch Morfologische Bloedtest is een testmethode om via een vingerprik (capillair) bloed af te nemen. Vervolgens wordt het bloed opgevangen en opgestuurd naar het laboratorium om onderzocht te worden door middel van een hematologisch bloedonderzoek. Bij Thirteen Personal Coaching in Hilversum wordt de EMB-bloedtest altijd gecombineerd met een klinische intake en aanvullende testen om te controleren op complementaire waardes.


 

OP WELKE WAARDEN TEST DE EMB-BLOEDTEST?


Aan de hand van het resultaat van de intake en het laboratorium kan onze orthomoleculair therapeut een duidelijk beeld schetsen van het volgende: - Voedingsintoleranties - Tekorten aan vitamines - Tekorten aan mineralen - Tekorten aan spoorelementen - Toxische belasten - Bacteriële belasting - Leverbelasting - Vrije radicalen belasting - Darmverstoring - Parasiet- en schimmelbelasting - Adrenale status - Meridianen - PH balans - B12 status - Vetzuren balans - Neurotransmitter status: GABA, Serotonine, Dopamine & Acetylcholine Ook hematologie komt aan bod door een beeld te schetsen van: - Witte bloedcellen (leukocyten) - Rode bloedcellen (erytrocyten) - Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht) - Trombocyten (bloedplaatjes) Disclaimer: de EMB Bloedtest is geen vervanging van regulier bloedonderzoek. De betrouwbaarheid van de EMB-bloedtest is daarentegen te vinden in de praktijk. Zodoende heeft de EMB-test door de jaren haar sporen verdiend.


 

DE INHOUD EN WERKING VAN DE EMB-BLOEDTEST


De EMB Bloedtest wordt met een prikpen uitgevoerd en wordt vervolgens opgevangen in een buisje. Deze bloeddruppels worden allereerst op een glaasje verzameld en daarna voorbereid om opgestuurd te worden naar het laboratorium. Zodra de EMB bloedtest is opgestuurd naar het laboratorium duurt het ongeveer 2 á 3 weken voordat wij de uitslag ontvangen. Zodra de uitslag is ontvangen, plannen wij een vervolgconsult om het resultaat en het daarbij passende behandelplan te bespreken. Het EMB Bloedtest Traject bij Thirteen ziet er als volgt uit: - Consult 1: Een uitgebreide intake inclusief klinische testen en een bloedafname in onze studio in Hilversum. - Consult 2: Bespreking van de uitslag van de EMB Test en klinische testen om vervolgens het daarbij aanvullende uitgebreide behandelplan door te nemen. Het behandelplan bestaat uit voeding- en leefstijladvies, suppletie advies en praktische tips voor het herstellen van de eventuele tekorten, pijnklachten en belastingen. Het EMB Bloedtest traject is uit te breiden met een derde consult om te reflecteren op de voortgang van het traject en aan te vullen met aanpassingen indien nodig. *De bloedtesten kunnen exclusief afgenomen worden van maandag t/m donderdag.


Nieuwsgierig geworden? Plan hier een intake.Comments


READY TO JOIN US?

Neem contact op en plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek.

bottom of page