top of page
  • Foto van schrijverRico van der Tak

Personal Training Hilversum: Thirteen Personal Coaching

Wil jij...


- Meer energie, minder stress en pijnvrij bewegen?

- Duurzaam resultaat en een lichaam dat net zo goed presteert als het eruitziet?

- De juiste balans creëren tussen een druk leven en een gezonde leefstijl?


In dit artikel ontdek je de kracht van personal training bij Thirteen in Hilversum om de regie over je fitness en gezondheid te nemen.


Het volgende zullen wij in dit artikel behandelen:Laten we starten met een introductie tot Thirteen Personal Training in Hilversum...


Personal Trainer Hilversum bij Personal Training Sessie Thirteen Personal Coaching
Zodra je aan de gang gaat met personal training, duiken onze personal trainers en voedingsdeskundigen in elk detail dat een succesvol programma in kaart brengt.

Introductie tot Thirteen Personal Training in Hilversum


Met personal training en voedingsbegeleiding helpen onze ervaren personal trainers en voedingsdeskundigen jou om je fitness en gezondheid te verbeteren om in topvorm te raken.


Bij Thirteen Personal Coaching streven wij naar de hoogste norm binnen het personal trainers vak.


Bij Thirteen spreken wij niet van trainers...


Wij spreken van coaches - persoonlijke coaches die jou op weg helpen naar je fitness- en gezondheidsdoelen. Wij hebben personal training in Hilversum herontdekt.


Wat je kunt verwachten:


- Personal trainers geschoold in personal training, revalidatie, voedingsbegeleiding, manuele therapie én leefstijl coaching


- Personal trainers met geïndividualiseerde aandacht voor leefstijl, blessures, pijnhistorie, - persoonlijke voorkeuren en doelen


- Personal training met oog voor een betere levenskwaliteit: meer energie, minder stress en een lichaam dat net zo goed presteert als het eruitziet


- Personal training in een warme, exclusieve en niet-intimiderende personal training - studio in Hilversum


"Terwijl jij focust op je carrière, gezin en sociale leven, helpen onze personal trainers je het maximale te halen uit je fitness en gezondheid om in topvorm te raken."

Kortom...


Bij Thirteen in Hilversum bieden wij niet zomaar personal training. Onze coaches weten dat het pad naar een uitbundig leven en optimale gezondheid tweeledig is: fysiek én mentaal.


Onze personal trainers en voedingsdeskundigen maximaliseren je leven met een unieke en evenwichtige aanpak tussen personal training, voedingsbegeleiding en leefstijl coaching.


Met onze aanpak creëer je:


- Meer energie

- Minder stress

- Pijnvrije beweging

- Een gezonde uitstraling

- Betere prestaties van je lichaam


"Het mooiste van onze werkwijze is dat je niet alleen resultaat behaalt, maar ook behoudt."

Of je nu wilt afvallen, spiermassa of kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of een specifiek fitness doel wilt bereiken...

...met personal training bij Thirteen in Hilversum ben je bij het juiste adres.


Door voor personal training bij Thirteen in Hilversum te kiezen, maak je een positieve verandering in je leven.


"Je lichaam is de enige machine waar je aan kunt sleutelen, maar niet kunt vervangen."

De beste investering die je kunt doen is het investeren in je fitness en gezondheid met de professionele begeleiding die je nodig hebt om de regie te nemen over je fitness en gezondheid om in topvorm te raken.


Neem vandaag nog contact met ons op door een gratis intake in te plannen en ontdek de voordelen van personal training bij Thirteen in Hilversum.
Nog niet overtuigd? Lees verder en ontdek de voordelen van het werken met een personal trainer bij Thirteen in Hilversum om je fitnessdoelen te behalen.


Personal Training Sessie bij Thirteen in Hilversum door Personal Trainer Rico van der Tak
Onze personal trainingen zijn gericht op het creëren van energie, verminderen van stress en pijnvrij te bewegen, zodat je buiten de trainingen het maximale uit je lichaam kunt halen.

Voordelen van het werken met een Personal Trainer bij Thirteen in Hilversum


Aan de slag gaan met een personal trainer bij Thirteen in Hilversum kan een game-changer zijn voor je persoonlijke fitnessreis op zowel fysiek, mentaal en emotioneel vlak.


Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of al meer ervaring hebt...


...onze personal trainers bieden deskundige begeleiding en maatwerk om je bij te staan tijdens je reis naar het behalen van je fitness en gezondheidsdoelen.


Eén van de grootste voordelen van het werken met een personal trainer bij Thirteen is de persoonlijke aandacht en continue support die je ontvangt.


Je personal trainer zorgt voor:


- Continue support, informatie, stimulans en aanpassingen (indien nodig) om ervoor te - zorgen dat je progressie blijft boeken richting jouw doelen

- Continue toegang tot je coach voor vragen, ondersteuning, motivatie, aanpassingen en meer


- Toegang tot onze app met een exclusieve community page waarin exclusieve informatie, - content en onderlinge motivatie wordt gedeeld


Nooit zal je je alleen of hulpeloos voelen tijdens je begeleiding...


De personal trainers bij Thirteen in Hilversum weten dat continue feedback en stimulans de lijm is die alle strategieën bij elkaar houdt.


Zij weten dat consistentie de fundamentele sleutel tot succes is. Onze verantwoordingsmethoden en ondersteuningssystemen garanderen dit voor jou.


Kortom...


Onze personal trainers in Hilversum zullen je écht leren kennen om vervolgens een individueel plan van aanpak te maken dat jouw succes garandeert.


Dit alles begint bij een grondige strategiesessie waarbij jij onze personal trainers en voedingsdeskundigen alles vertelt omtrent je historie, doelen, visie en meer, zodat zij samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.


Aan de hand van samengestelde fysieke- en verbale testen brengen de trainers je huidige affiniteit met training, voeding, mindset en herstel in kaart.


Nadat zij alle delen van de puzzel hebben doorlopen, gaan jullie samen door de praktische toepassing van je levensstijl heen.


Tijdens de intake in onze exclusieve personal training studio in Hilversum luisteren onze coaches écht naar je. Zij zien waar je momenteel bent en luisteren naar je zorgen, zodat zij je precies kunnen leren hoe je van A naar B komt.


Door te werken met een personal trainer bij Thirteen in Hilversum ervaar je personal trainingen die volledig op jou worden afgestemd. Volume, intensiteit en frequentie wordt op je persoonlijke capaciteit, planning, prioriteiten en leefstijl aangepast.


Of je nu wilt afvallen, spiermassa of kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of een specifiek fitness doel wilt bereiken...


...onze personal trainers in Hilversum kunnen jou daarbij helpen.


Investeer in jezelf en en maak gebruik van de vele voordelen van het werken met een personal trainer bij Thirteen in Hilversum.


Neem vandaag nog contact met ons op door een gratis intake in te plannen en ontdek hoe onze personal trainers in Hilversum het verschil kunnen maken in het verbeteren van je fitness en gezondheid om in topvorm te raken.

Geen idee hoe je de juiste Personal Trainer in Hilversum kunt vinden? Lees verder en ontdek hoe je de beste en slechtste personal trainers in Hilversum kunt onderscheiden.


Personal Training Sessie Hilversum bij Thirteen Personal Coaching met Personal Trainer Rico van der Tak
Onze aanpak valt terug op wetenschappelijk en uit ervaring bewezen methoden die niet alleen focussen op een betere lichaamssamenstelling, maar ook het optimaliseren van je energie, stress, gezondheid en welzijn.

Het vinden van de juiste Personal Trainer in Hilversum


Het vinden van je juiste personal trainer in Hilversum kan een cruciale stap zijn op weg naar het verbeteren van je fitness en gezondheid.

Met de overvloed aan keuzes is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het selecteren van een personal trainer die bij jouw behoeften en doelen past.


Regelmatig worden wij eraan herinnerd wat een verschil in kwaliteit er is in de personal training branche in Hilversum.


Om te zeggen dat het ons frustreert is een understatement. Nog steeds worden mensen flink onder de maat begeleid terwijl zij grof geld, tijd en energie steken in hun personal trainer in Hilversum.


Met deze sectie van dit artikel wil ik dat je gewapend bent met de basiskennis om onderscheid te kunnen maken tussen goede en slechte personal trainers in Hilversum.


Met deze 8 punten kan jij verstandig kiezen met welke personal trainer of voedingsdeskundige in Hilversum jij aan de slag gaat:


1. Je personal trainer neemt geen voorafgaande intake en/of screening af op het gebied van training, voeding en leefstijl


De beste personal trainers in Hilversum voeren voorafgaand de start van je personal training traject een grondige screening uit. Een volledige screening waarin je affiniteit met training, voeding en leefstijl in kaart wordt gebracht.


De personal trainers bij Thirteen in Hilversum zijn van mening uniek en de beste te zijn in hun benadering en methodiek wanneer het aankomt op het screenen van van jou als individu (meer over deze methodiek lees je in ons artikel hier).


Het vervelendste?


De meeste personal trainers in Hilversum doen het niet volgens deze manier. Het ergste is nog dat veel personal trainers überhaupt geen voorafgaande intake uitvoeren.


Naar onze mening onverantwoord en een groot gemaakte fout als personal trainer...


Onze personal trainers zij namelijk van mening dat het afnemen van de juiste testen en screeningen (afgestemd op jou als individu) de enige manier is om de juiste kennis van jou te verkrijgen en de kritische beslissingen als coach te kunnen nemen om écht resultaat te behalen.


De conclusie?


Als je tijdens je eerste sessie met je personal trainer in Hilversum niet door een grondige reeks screeningen en testen wordt geleidt, ren dan alsjeblieft zo snel mogelijk de andere kant op (naar ons)


2. Je personal trainer heeft geen meerdere certificaten en is niet leergierig

Personal trainer zijn is een bijzonder beroep...


...het 'worden' van een personal trainer heeft in principe geen toegangsdrempel vanwege het feit dat het geen beschermd beroep is. Oftewel: geen kwaliteitscontrole.

Best schokkend, want de meeste personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen hebben tegenwoordig niet veel meer dan hun middelbare schooldiploma en daarnaast een personal training certificaat behaald in een ‘x’ aantal dagen.


Dit is reden genoeg om een coach te zoeken met meerdere certificeringen. Een personal trainer in Hilversum die er een levensmissie van heeft gemaakt om alsmaar door te leren en open te staan voor vernieuwing op het gebied van personal training en voedingsbegeleiding.


"De beste personal trainers zijn levenslange leerlingen."

3. Je personal trainer representeert geen gezonde leefstijl


Dit punt ligt voor de hand...


Makelaars die nog nooit een huis hebben gehad...


Financiële planners die failliet zijn...


Business coaches zonder ooit een 'business' te hebben gehad, en...


Personal trainers die uit shape zijn en geen gezonde leefstijl hanteren.


Dit maakt onze personal trainers bij Thirteen in Hilversum gefrustreerd.

En begrijp ons niet verkeerd...


...Je hoeft er als personal trainer niet als een fitnessmodel uit te zien. Dat is niet de standaard die wij proberen te schetsen.


Echter, als je personal trainer niet meer spiermassa, minder vetmassa en en betere algehele gezondheid heeft dan de gemiddelde persoon, waarom zou je dan luisteren naar het advies dat hij/zij jou te vertellen heeft?


4. Je personal trainer is te gefixeerd op het einddoel en niet op gedragsverandering


Een voorbeeld:


Je einddoel zou kunnen zijn: "Het verliezen van 20 kilogram."


Een gedragsdoel is daarentegen: "Het starten van elke dag met een eiwitrijke maaltijd."


In het geval dat je personal trainer in Hilversum het verschil niet kent tussen deze twee verschillende doelen, dan kan je beter afscheid nemen.


"Onze personal trainers in Hilversum leggen de focus op een plan van aanpak dat ervoor zorgt dat je einddoel een onvermijdelijk gevolg is."

Elke goede personal trainer weet dat om succes te behalen, jij meer moet worden beloond voor succesvol gedrag in plaats van specifieke resultaten.


Heb jij de afgelopen maand 85% van de tijd je (nieuwe) gezonde gewoonten kunnen naleven en geen trainingen gemist? Dan is dat ongeacht de uitkomst een beloning waard.


Waarom? Omdat dit gedrag uiteindelijk tot je succes zal leiden.


Je personal trainer moet je bijstaan en monitoren op het naleven van de nieuwe gewoontes die je einddoel zullen realiseren. Dit is tenslotte hun taak.


Duo personal training Hilversum, Personal Trainer Rico Thirteen
Bij Thirteen Personal Coaching zijn wij van mening uniek en de beste te zijn in onze benadering en methodiek wanneer het aankomt op het screenen van jou als persoon voorafgaand je transformatieproces.

5. Je personal trainer stemt de personal training en voedingscoaching niet af op je leefstijl


Zoals je zelf wellicht al weet is het onwijs lastig om duurzaam gezonde veranderingen aan te brengen...


Om duurzaam resultaat te behalen is het nodig om te kijken naar je huidige leefstijl. Wanneer je personal training je personal training en voedingscoaching niet specifiek afstemt op je leefstijl, dan kan dit je belemmeren in het behalen van je fitness en gezondheidsdoelen.

Daarom zorgen de personal trainers bij Thirteen in Hilversum ervoor dat je personal trainingsplan en voedingscoaching specifiek afgestemd is op jou en niet andersom.


6. Je personal trainer heeft geen toekomstig plan van aanpak


Aan de hand van de intake, zoals benoemd in punt 1, hebben de beste personal trainers en voedingsdeskundigen al een plan van aanpak voor de komende maanden voor je klaarliggen.


Wat wij nog veel zien gebeuren is dat veel personal trainers het verzinnen waar je bijstaat - er is geen plan.


Als je personal trainer in Hilversum geen duidelijk plan van aanpak heeft, dan mag je je oprecht afvragen of dezelfde aanpak je tijd, energie en geld waard is.


"Waar anders in het leven creëer je uitzonderlijk succes zonder enige vorm van plannen en vooruitdenken?"


7. Je personal trainer houd je progressie niet bij


Als cliënt kom je bij je personal trainen met één doel: een meetbaar doel.


Vraag jezelf eens af...


Wat gebeurt er wanneer je personal trainer of voedingsdeskundige niets meet of bijhoud?


De beste personal trainers in Hilversum meten alles.


De personal trainers van Thirteen registeren en monitoren je:


- Voedingsgewoonten

- Het naleven van je gedrag

- De deelname van personal trainingen

- Trainingsvariabelen

- Lichaamssamenstelling


En nog veel meer...


Het verhaal in het kort: meten is weten. Zonder het bijhouden van deze gegevens weet je niet 100% zeker of er ook daadwerkelijk vooruitgang is geboekt. Een personal trainer die niet je progressie bijhoud tijdens je transformatieproces is iets wat wij werkelijk niet kunnen begrijpen binnen de personal trainer branche.


Wil je meer weten over het belang van het bijhouden van je progressie? Dan kan je hierover meer lezen bij punt 7 in ons artikel hier.


8. Je personal trainer begeleid je niet buiten je personal trainingen om


De beste personal trainers in Hilversum begrijpen dat fitness, training en voeding overweldigend en soms verwarrend kan zijn.


De beste personal trainers zullen niet alleen continu voor jou beschikbaar zijn, maar je ook aanmoedigen om vragen te stellen buiten de trainingen om. Je trainer hoort actief met je te communiceren en ervoor te zorgen dat je op het goede spoor zit (en blijft).


Onze personal trainers bij Thirteen in Hilversum weten dat deze vorm van begeleiding de lijm is die alle strategieën bij elkaar houdt. Wij leveren continue support, informatie, stimulans en aanpassingen indien nodig om ervoor te zorgen dat je progressie blijft boeken richting je fitness en gezondheid doelen.


"Wij weten dat consistentie de fundamentele sleutel tot succes is. Onze verantwoording methoden en ondersteuningssystemen garanderen dit voor jou."

Kortom...


Ja, deze punten komen hard neer op de personal trainers in Hilversum die tijdens hun werk lopen te slaapwandelen.


Met goede reden, want later we eerlijk zijn...


...als je personal trainer de meeste punten die wij genoemd hebben niet doet, boeit hen je gezondheid en welzijn niet.

Voor de personal trainers en voedingsdeskundigen die bovenstaande punten wél handhaven en werkelijk geven om hun cliënten: laten wij voorgoed de lat hoger leggen in de fitnessbranche.

Het vinden van de juiste personal trainer in Hilversum kan dus lastig zijn. Het is daarom belangrijk dat je ervaren personal trainers ziet te vinden.


Met onze ervaren personal trainers in Hilversum bij Thirteen krijg je niets minder dan het beste: maatwerk, expertise en persoonlijke benadering om je te ondersteunen richting je fitness en gezondheidsdoelen. Plan vandaag nog een gratis intakegesprek in.

Manuele Therapie Hilversum, Personal Training Hilversum, Personal Trainer Rico van der Tak, Thirteen
Thirteen Personal Trainers zijn opgeleid in het behandelen van pijnklachten en eventuele blessures. Dit geeft ons de perfecte mogelijkheid om direct in te springen met ondersteunende behandelingen indien nodig.

Personal Training Diensten bij Thirteen in Hilversum


Onze personal training diensten in Hilversum zijn gefocust op het maximaliseren van je fitness en gezondheid om in topvorm te raken.


Bij Thirteen Personal Coaching bieden wij diverse personal training trajecten aan:


Ons meest gepersonaliseerde, all-inclusieve Personal Training traject gefocust op het maximaliseren van je fitness en gezondheid om in topvorm te raken. Je personal trainer en voedingsdeskundige staat je bij om het maximale te halen uit je gezondheid. Dit wordt bereikt door middel van onze unieke en evenwichtige aanpak van personal training, voedingsbegeleiding en leefstijl coaching. Hieronder volgt een fractie van wat je kunt verwachten:


- Een uitgebreide intake met diverse screenings

- Personal training sessies

- Voedingsbegeleiding en leefstijl coaching

- Aanvullende pijnklacht en blessurebehandelingen

- Periodieke voortgangsmetingen

- Continue ondersteuning, support en toegang tot vragen

- Begeleiding in onze exclusieve, warme en niet-intimiderende personal training studio in Hilversum


Meer over ons personal training traject lees je hier.Vergelijkbaar met personal training, volg je tijdens duo personal training gepersonaliseerde, all-inclusieve personal training, voedingsbegeleiding en coaching. Enkel doe je dit nu in een duo. De personal trainer en voedingsdeskundige staat jullie bij om het maximale te halen uit je gezondheid. Dit wordt bereikt door middel van onze unieke en evenwichtige aanpak van personal training, voedingsbegeleiding en leefstijl coaching. Hieronder volgt een fractie van wat je kunt verwachten:


- Een uitgebreide intake met diverse screenings

- Personal training sessies

- Voedingsbegeleiding en leefstijl coaching

- Aanvullende pijnklacht en blessurebehandelingen

- Periodieke voortgangsmetingen

- Continue ondersteuning, support en toegang tot vragen

- Begeleiding in onze exclusieve, warme en niet-intimiderende personal training studio in Hilversum


Meer over ons duo personal training traject lees je hier.


Investeer in je fitness en gezondheid en raak in topvorm door gebruik te maken van onze personal training diensten in Hilversum. Plan vandaag nog een gratis intake in.

 

Klantervaringen: Succesverhalen van Personal Training in Hilversum bij Thirteen

Benieuwd naar de kracht van personal training in Hilversum bij Thirteen Personal Coaching?


Lees meer over inspirerende succesverhalen en ontdek hoe onze cliënten hun fitness en gezondheidsdoelen hebben bereikt met behulp van professionele personal training in Hilversum.


Bij Thirteen is onze klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze personal training diensten in Hilversum hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van resultaten.


Geloof ons alleen niet op ons woord...


..lees de ervaringen van onze tevreden cliënten en laat je inspireren door hun transformaties:


Muna (42):

"Rico is een expert in het personaliseren van de personal training en voedingsbegeleiding op een manier die goed past bij mijn leven. Ik heb veel moeite gehad om consequent naar de sportschool te gaan, maar met Rico is dat totaal veranderd. Eén van de dingen die ik erg op prijs stel, is zijn uitgebreide kennis van de voordelen van elke oefening. Ik zie de resultaten niet alleen in mijn fysieke welzijn, maar ook in mijn mentale welzijn."

Ruth (40):

"Ik wilde graag sterker worden en een paar kilo's kwijt. Het lukte mij alleen steeds niet om hier prioriteit aan te geven. Door de personal training met Rico gaat dit eigenlijk als vanzelf. Waar ik voorheen bij de sportschool op kon zien tegen een sportles, kijk ik er nu oprecht naar uit. Ik kom er iedere keer weer met energie vandaan. Rico is betrokken, professioneel en heeft veel kennis in bewegen en in voeding. Ook stemt hij zijn adviezen af op je leefstijl (werk, gezin etc.), waardoor het haalbaar voor mij blijft om resultaat te boeken."

Hoda (38):

"Rico is een unieke Personal Trainer en heeft een programma gemaakt dat duurzaam past in mijn levensstijl waarbij ik niet het gevoel had dat ik drastische veranderingen moest doorvoeren, maar toch mooie resultaten zag. Hij weet ook wanneer het juiste moment is om de lat hoger te leggen voor de volgende stap om progressie te boeken. Ook bij schouder-, knie- en/of rugklachten zorgt hij voor de juiste techniek. Vanwege deze reden is het zelfs eerlijk om te zeggen dat hij erin slaagde de pijnpunten van mijn lichaam te genezen."

Wat onze cliënten het meest waarderen, is de warme, exclusieve en niet-intimiderende omgeving die we bieden. Een personal training studio in Hilversum waar alles aan gedacht is: beleving, sfeer en expertise.


Of je nu net begint aan het werken richting je fitness en gezondheidsdoelen of dat je al meer ervaring hebt, onze personal trainers in Hilversum zullen je helpen bij je unieke behoeften en doelen.


Maak kennis met de kracht van personal training bij Thirteen in Hilversum. Nu je hebt ontdekt hoe onze cliënten hun leven hebben veranderd en hoe jij hetzelfde kunt doen, neem vandaag nog contact met ons op en plan een gratis intake in.


Personal Training Hilversum bij Thirteen Personal Coaching
Met personal training en voedingsbegeleiding helpen onze ervaren personal trainers in Hilversum jou om je fitness en gezondheid te verbeteren om in topvorm te raken.

Contacteer Thirteen voor Personal Training in Hilversum


Ben jij klaar voor...


- Meer energie?

- Minder stress?

- Pijnvrije beweging?

- Duurzaam resultaat en een lichaam dat net zo goed presteert als het eruitziet?

- De juiste balans tussen een druk leven en een gezonde leefstijl?


Met personal training en voedingsbegeleiding helpen onze ervaren personal trainers en voedingsdeskundigen in Hilversum jou om je fitness en gezondheid te verbeteren om in topvorm te raken.


Wat je kunt verwachten:


- Personal trainers geschoold in personal training, revalidatie, voedingsbegeleiding, manuele therapie én leefstijl coaching


- Personal trainers met geïndividualiseerde aandacht voor leefstijl, blessures, pijnhistorie, - persoonlijke voorkeuren en doelen


- Personal training met oog voor een betere levenskwaliteit: meer energie, minder stress - en een lichaam dat net zo goed presteert als het eruitziet


- Personal training in een warme, exclusieve en niet-intimiderende personal training -studio in Hilversum


"Terwijl jij focust op je carrière, gezin en sociale leven, helpen onze personal trainers je het maximale te halen uit je fitness en gezondheid om in topvorm te raken."

Door voor personal training bij Thirteen in Hilversum te kiezen, maak je een positieve verandering in je leven.


"Je lichaam is de enige machine waar je aan kunt sleutelen, maar niet kunt vervangen."

De beste investering die je kunt doen is het investeren in je fitness en gezondheid met de professionele begeleiding die je verdient om de regie te nemen over je fitness en gezondheid om in topvorm te raken.


Neem vandaag nog contact met ons op door een gratis intake in te plannen en ontdek de voordelen van personal training bij Thirteen in Hilversum.
Comments


READY TO JOIN US?

Neem contact op en plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek.

bottom of page